За силната половина от човечеството дарбата на красноречието, като правило,

...
 
 
За силната половина от човечеството дарбата на красноречието, като правило,
Коментари Харесай

По прегръдката му ще разбереш …

 

 

За мощната половина от човечеството дарбата на красноречието, като предписание, изчезва тъкмо когато става въпрос за усеща. Но, въпреки това, в случай че не им се приказва, тогава да не приказват.

Можете да се досетите и без думи за отношението му към вас, в случай че обърнете внимание на метода, по който ви прегръща.

 

Той те прегръща откъм гърба, кръстосвайки ръце на гърдите ти

Дори в случай че към момента не сте чули заветното „ обичам те “ от този мъж, бъдете сигурни, че той е вманиачен по вас. Психологически видяно той към този момент ти е признал любовта си. Така че, в случай че не издържате да чакате да чуете „ Обичам те “, не се колебайте да поемете самодейността в свои ръце. Според специалисти, в случай че мъж прегърне жена откъм гърба, той желае по този метод да й покаже сериозността на желанията си. Но има и изключения. Ако сътрудникът ви постоянно ви прегръща по този метод, това може да значи, че изпитва топли усеща към вас, само че ви счита за недостъпна. Той би желал освен това, само че счита, че сте безусловно безразлични към него. Казано по-просто, той се опасява да ви огледа в очите, по тази причина застава откъм гърба. Покажете му, че не сте безразлична и че също изпитвате усеща и доста скоро прегръдките ви ще станат по-разнообразни.

Докато ви прегръща, той нежно прокарва ръката си по гърба ви

В този случай мъжът изпитва мощни и дълбоки усеща към вас. Той ви счита за непосредствен човек и е подготвен да премине от обятия към освен това. Има и различен вид: сътрудникът ви е смутен от нещо и се нуждае от поддръжка, само че не може да приказва за това. Галейки ви по гърба, той чака да получи любов и деликатност от ваша страна. Отвърнете на възприятията му и го попитайте дали  всичко е наред.

 

Докато ви прегръща, той ви притиска мощно

Това значи, че мъжът желае фамилиарност с вас. Обърнете внимание, в случай че той, прегръщайки ви, постоянно ви гледа в очите, връзката ви за него значи доста повече от буйна фамилиарност. Ако сте дружно от известно време, сходни обятия може да значат, че мъжът е подготвен да премине към нов стадий от връзката.

 

Когато ви прегръща, той ви потупва по гърба другарски

Струва ви се, че сте просто другари и той се държи с вас по същия метод, както с момчетата от компанията си и е съвсем невероятно тази връзка да се развие в сантиментална. Но не всичко е изгубено, в случай че сте забелязали такова потупване няколко пъти. Изчакайте, всеки мъж реагира друго и е изцяло допустимо скоро да те прегръща толкоз мощно, колкото искаш.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР